"Мини Марица-изток" ЕАД реагира мигновено на публикацията на един от служителите си - Виктор Костов, съобщио GLasNews. Виктор написа в социалната мрежа: " Евала, брат, трябва да знаят кой е силният пол!".


"Ръководството на “Мини Марица-изток” ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник “Трояново-север” Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства. Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посегателство върху тях е недопустимо!", гласи решението на дружеството.


Коментарът на Костов предизвика множество критики в социалните мрежи.:


Малко по-късно бе публикувана и личната позицията на инж. Илза Чинкова - изпълнителен директор на “Мини Марица - изток” ЕАД:


“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтенни работници и служители в “Мини Марица - изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И отново, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен шев, направен на  живо същество, причинен от ръката на някакво човешко недоразумение, наречено от теб "силен пол", е прекалено много и недопустимо за времето и обществото, в което живеем.”

Вижте още:26-годишният Георги Георгиев бил охранител на дискотека и тренирал бойни изкуства

Източник:standartnews.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации