Това стана ясно днес, след като репортер посети къщата в старозагорското село Братя Кунчеви, където той живее с родителите си. Вътре видимо е имало хора, но никой не е излязал да разговаря с екипа въпреки настоятелните покани, отбелязват от в. "24 часа".


Мъжът е обвиняем по досъдебното производство по случая с 18-годишното момиче от Стара Загора, но е на свобода, без да му е наложена каквато и да е мярка за неотклонение.


Негови познати го разпознаха на снимката, за която във Фейсбук се твърди, че е неговата.Интересно е, че всички вкупом казват, че Георги бил добро момче и че са изненадани от стореното, но в същото време предпочитат да мълчат и да не говорят за него пред журналисти.


Познават го и в съседното село Подслон. Търсели го за съдействие, ако животни на баща му влязат в техни ниви.


Младият мъж бил охранител на дискотека и тренирал бойни изкуства. Помагал и за семейния бизнес. Баща му Николай, известен в района като Пържолата, гледа животни, най-вече коне, е майка му работела в селската поща. За конете стана ясно още от пътната врата, на която е закована подкова - може би за щастие.


Изявявал се като националист, макар че българският трибагреник пред къщата му е разкъсан на ивици.


Георги е разделен с майката на детето си, от която имал дъщеричка.

Вижте още:"Мини Марица изток" ,уволни мъжа, защитил насилника с макетното ножче

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации