Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка – (БАНДА)!
Сорос също е проводник на плана Ран-Ът

Джордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и създава фондация “Отворено общество“, която се занимава с разнородна дейност, не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година.
При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича:
 “На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.“

Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва.
Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос.
Сорос решава да му отмъсти, като ви спретне глад, студ, мизерия – и помогне да бъде свален от власт.
Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др., + откровени промити мозъци-либерасти. $ помощта на местно  радио се организира митинга пред народното събрание и “цветната революция“ е факт.

Майдана“ довежда до падането от власт на правителството на Жан Виденов.
Виденов беше брутално атакуван от ДЕМОНкратичните западни спекуланти, за да се съкруши опитът България да бъде независима. Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им мекерета, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат.

После Мултигруп сключи договор с Русия (на Елцин и олигарсите), с който да посредничи в доставките на газ. Виденов се опъна. Мултигруп също направиха една цесия за милиарди, така че да издоят пари от „Кремиковци“ и „Булгаргаз“.

Виденов се опъна и анулира цесията. След това, соросоидите отстраниха печелившия кандидат-президент на БСП (Георги Пирински – водещ в проучванията) и с невиждана пропаганда назначиха Петър Стоянов. Тази загуба на БСП беше използвана като момент, в който да започне валутна атака срещу лева, и срещу банковата система. Със сигурност Сорос е участвал, защото веднага после, след като дойдоха сините, той стана определящ фактор в политиката ни, съветник на президента и пр. (същото като това дето е сега в Украйна примерно). Жан Виденов отказа да разпродава, но и на руските олигарси (защото отказа да приеме газовата сделка на Мултигруп ), и го сполетя и невиждана валутно — банкова атака.

Цитат: ”През онези 40 дни червените перестройчици и сините хунвейбини бяха основните съучастници в разоряването на нацията.” – Жан Виденов за събитията след подаване на оставката на правителството му.

Жан Виденов си отиде почтен от “политиката“ защото неговият личен морал беше победен от милиони на Сорос, но винаги има видовден и той идва тогава, когато никой не го очаква и носи моралната победа на потърпевшия. Дай Боже да сме живи и здрави, за да го дочакаме този ден! По въпроса за една късна реабилитация: Един ден сегашната кампания срещу българите ще свърши, всичко ще излезе наяве и тогава името на един честен човек ще бъде изчистено.

Източник:www.faktualno.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

2 коментара:

  1. Мда по спомени при него бяха най-тежките години от живота ми. През 1996 г. средната заплата е 13274 лв. А един бял хляб средно 54 лв. , свинското 330 лв, захарта 88 лв всички за килограм. С една заплата съответно 245 кг хляб, 40 кг месо или 150 кг захар. И си правете сметката. А и тези цени са усреднени, не се вижда колко зле беше в последните месеци преди да падне от власт. Тогава заплатите за нищо не стигаха, беше доста по-зле от горните числа!
    Вижте цените при него тук (последните колони): https://kiselec1.blogspot.com/2018/12/13-80.html
    Но както е известно БКП/БСП нищо не признава. Никога няма да чуем извинение или признание за злините,които станаха при него ....
    Сега с една средна заплата може да си купите двойно и тройно от посочените стоки ...

    ОтговорИзтриване

  2. Георги Манолов"По времето на Жан стартираха "реформите" в образованието и здравеопазването" - много Ви е къса паметта. Неолобералната реформа в здравеопазването я направи правителството на Иван Костов. Неговият министър на образованието (един историк архивар) под диктовката на Световната банак и МВФ съкрати часовете по математика и български език - да се спестяло от заплати на чителите.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации