понеделник, 31 август 2020 г.

Тялото на момиче между една и две години е намерено  в черен куфар на Авенида де лос Сапатас в мексиканския град Незахуалку, съобщава вестник El Sol de Mexico.Според полицията детето е било изнасилено преди да бъде убито.

Самоличността на момичето, което има повърхностни наранявания в областта на гръдния кош, коленете и главата, засега не е известна.

Случаят стана известен благодарение на журналистиката Фрида Гереро, която сподели видео в социалните мрежи с молба за помощ за намиране на родителите на момиченцето и тези, които са извършили това чудовищно престъпление.

Алехандро Гомес Санчес, главен прокурор на Мексико, съобщи, че прокуратурата също е започнала действия по откриване на извършителите на подлото нападение и допълни, че мексиканските власти дават 300 000 мексикански песо като награда за онези, които могат да предоставят информация, която да спомогне за откриване на извършителите.
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: