Звездата от филма „Черната пантера” Чадуик Боузман е починал тази нощ след дълга борба с онкологично заболяване. Преди четири години той бе диагностициран с рак на дебелото черво през 2016-а, но въпреки това изигра главната роля във филма "Черната пантера" от 2018 г.

Той е починал в дома си в Лос Анджелис, заобиколен от семейството си – съпругата му и децата. Боузман е роден на 29 ноември 1977 г. в Андерсън, Южна Каролина, в афроамериканско работническо семейство. Завършва режисура.

„Истински боец, Чадуик издържа през всичко това и бе част от филмите, които толкова много обичате“, се казва в съобщението. „От "42-ри", "Капитан Америка: Войната на героите", "Отмъстителите: Война без край" и "Черната пантера", и още няколко, - всички те бяха заснети по време на и между безброй операции и химиотерапии“.

Снимал се е във филмите "Капитан Америка" и "Отмъстителите"
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации