Мартин Трифонов, който е заподозрян за жестокото убийство на 7-годишно дете в Сливенско ще остане в болницата поне 5 дни.

Това заяви за bTV зам.-директора на в МБАЛ "Иван Селимински" д-р Хрисантов.21 годишният мъж беше ранен по време на задържането му днес. Според МВР, е оказал съпротива и полицаи са стреляли по него.

От медицинското заведение допълниха, че в момента лекуват нараняванията по краката на задържания.

Пред болницата патрулират няколко полицейски коли.

Dir.bg припомня, че Мартин Трифонов оказа съпротива при задържането му след няколко часово преследване.

Пастир от село Сотиря първи е задържал издирвания за убийството на 7-годишно дете Мартин Трифонов. Той е младо момче на име Ганчо.

Мъжът заяви, че мъжът е привлякъл вниманието му, защото се е държал неестествено - веднага го подгонил.

Мартин Георгиев оказал съпротива, но пастирът го повалил на земята, но той е успял да избяга.

Два часа продължи преследването. Колегите са стреляли, не се подчини на никакви разпореждания, наложило се е колегите да използват оръжие. Има нараняване в краката, колегите са имали основание да използват оръжие, каза по-рано главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Няма данни задържаният да има психично заболяване. Не е употребявал алкохол, противоречива е информацията за наркотици, но според полицията не е имал пари за наркотици

Извършена е аутопсия и са иззети ДНК проби. Събрани са доказателства, че той е убиецът на 7-годишната Кристин.

Обвинения в убийство на малолетно дете по особено жесток начин и за изнасилване ще бъдат повдигнати от Окръжната прокуратура в Сливен на 21-годишния Мартин Трифонов от Сливен.

В съдебното досие на 21-годишния мъж пише, че той вече е излежал присъда за блудство с малолетна. Това престъпление той е извършил, когато е бил на 14 години. Лежал е в затвора и за кражба./Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации