Президентът Владимир Путин награди пилотите от Уралските авиолинии, които приземиха самолет в царевично поле в Московска област, със званието Герой на Русия.

"Подписах указ за награждаване на екипажа на самолета, който, както знаете, направи извънредно сложно извънредно кацане на летище Жуковски", заяви държавният глава и откри срещата с постоянните членове на Съвета за сигурност.

Той обясни, че командирът на самолета Дамир Юсупов и пилотът Георги Мурзин са удостоени с титлите Герои на Русия, останалите членове на екипажа са наградени с Орден за храброст.

Президентът също изрази надежда, че подобни инциденти ще бъдат възможно най-малко. „Бих искал изобщо да не се случва нищо подобно", каза той.
/КРОСС/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации