Жителят на Флорида Алекс Шаал твърди, че неговите камери за наблюдение са заснели пътешественик във времето.Шаал наема тази къща и парцел, за да ги отдава под наем на туристи, но досега никой не живял там. Самият той живее в друга къща, която е на 5 часа път от района.

Наскоро системата от охранителни камери му изпраща съобщение за нахлуване на територията на имота от неканен гост. Когато Шаал преглежда видеото, вижда, че непознат мъж с раница влиза в имота и се скита из задния двор.След известно време непознатият влиза в обора и … не излиза. През следващите няколко часа камерите продължават да снимат плевнята и други обекти на мястото, но мъжът не се появява никъде.


Тогава Шаал се обажда в полицията. Камерите заснемат как полицаите пристигат, оглеждат района, включително и обора, но не откриват никого.На следващия ден е заснет друг човек да излиза от обора, да минава през района и да го напуска в неизвестна посока. Външно изглежда като старец, но според Шаал много прилича на човека, който влиза в плевнята по-рано.Алекс има теория, че камерите му са уловили пътешественик във времето.

Той казва:

„Очевидно някъде в хамбара има скрит Портал за пътуване във времето.“Видеоклипът на Шаал става популярен и получава много коментари. Мнозина вярват, че всичко това е просто внимателно измислена шега от автора.Но, сигналът до полицията и пристигането на истински полицаи за шега някак си не е много добро. Ако бъде разкрита измама това може да доведе до голяма глоба. Защо един спазващ закона човек, който започва законен бизнес за отдаване под наем на недвижими имоти, ще го направи на шега?

През няколкото дни, откакто видеото се разпространява онлайн, никой все още не е успял да идентифицира нито първия, нито втория непознат човек.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации