Източник: run_kiwi_run/instagram

За страдание живеем в свят, в който дамата постоянно би трябвало да бъде нащрек, всякога, когато излезе от вкъщи си. Новинарските излъчвания в последно време преливат от вести за принуждение над дами и това е мотив да се замислим какъв брой незащитени са представителките на нежния пол.

Да, тъкмо по този начин е. Лично аз не познавам нито една жена, която да се усеща удобно да се разхожда сама в гората вечер. Въпреки че дамите са най-често измъчвани в домашна среда, страхът, че някой чужд ще чака зад ъгъла, изчаквайки подобаващия миг за офанзива, постоянно е налице.

Този призрачен сън един път се трансформирал в действителност за жена от Сиатъл. Тя правела вечерния си крос, когато била нападната и се пробвали да я изнасилят. Но нападателят нямал визия кого атакува…

Била нормална неделя.Кели Херън излязла за нормалното си вечерно тичане в подготовка за маратон.Но това тичане щяло да бъде запомнено за дълго време. След като пробягала 6,5 километра, Кели спряла в социална тоалетна. Внезапно, когато Кели стояла до мивката, тя била нападната откъм гърба.

Мъжът се бил скрил в едно от сепаретата и чакал давлезе самотна жена, с цел да я нападне. Мъжът блъснал Кели на пода и почнал да я удря. Но нещастникът не очаквал, че жертвата ще може да отвърне на удара.

Вместо да се сковава от суматоха и боязън, адреналинът на Кели взел връх. Тя събрала всичките си сили и се преборила.

„ Борих се за живота си, крещях, драсках лицето му, блъсках и обезверено се пробвах да се измъкна от хватката му – не желаех да се откажа “, написа Кели на страницата си в Инстаграм.

Но това не било всичко.

Престъпникът не е знаел, че Кели неотдавна е приключила курс по самозащита. Използвайки всичките си нови умения, тя съумяла да отвърне на нападателя.

Тя се отскубнала, скочи на крайници, натика нападателя в кабинката и го заключила вътре. Храбрата жена го задържала там, до момента в който пристигнала полицията и го арестувала.„ Има шевове по лицето ми, доста синини и охлузвания по тялото ми, само че духът ми не е грохнал “, написа Кели в профила си.

Мъжът бил арестуван и упрекнат в опит за обезчестяване.

Кели в действителност има невероятна мощ на духа и борбен дух, което й помогнало да отбрани себе си и достолепието си!Кели споделила историята си в Инстаграм, където в този момент въодушевява други дами да се опълчват на насилието.


Източник: svobodnazona.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации