Надъха се  на десетата бира, почне да се прави на мутра, излезе пред кръчмата, рита гумата на първата видяна кола, тръгне да я препикава, пиян, не вижда че нацелил патрулката, ония тъкмо разбрали, че няма да има великденски бонуси, направо го почнат с палките, такъв бой не е ял от 1986 когато на младини се забива пиян с на баща му москвича на работен обяд на политбюро на БКП в столичен ресторант, надява се пиянките да помогнат, ония само го снимат с телефоните и цъкат с език. 

Влезе в болница за 1 месец в гипс, скара се със санитарката, че идва да чисти в 6 и го буди, оная му издърпа кабела на телевизора, кара престоя без телевизор, жена му му донесе тайно бира в бутилка от швепс мандарина, гледа го щастливо, он вика поне тя ми е вярна, откакто е в болница тя пратила децата при баба и дядо, всяка вечер кани съседа да гледат късните новини по БТВ. 

Изпишат го, окаже се неосигурен, лепнат му 4000 лева медикаменти и престой, получи и 5000 лева глоба за хулиганство и 180 часа обществено- полезен труд, няма пари, вземат му колата и наследствените ниви. Върне се след месец в кръчмата, викат му нищо, поне се пробва, псуват държавата в знак на солидарност с него.

Източник:ФБ-група"Класически българин в ресторант"

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации