Мъж тръгнал да реновира дворното пространство на къщата си, но за целта първо взел архитектурните планове от общината. Именно от тях той установил, че под краката му се крие нещо за което никога не е подозирал.


„Плановете показваха, че отдолу има изградено бомбоубежище. Входът му се намира по средата на тревната площ, но такъв не виждах. Затова започнах „разкопки“. Тогава го намерих! Той бе затрупан от тонове пръст“, споделя мъжът.


Той и негови приятели започнали да чистят входа към бомбоубежището, до което се стигало по вити метални стълби, спускащи се в земята.В последствие достигнали до основната му зала.После изградили по-добър вход, който да се запази за поколенията напред.Какво планира да прави мъжът с неочакваната находка, която намери в двора си, все още не е ясно.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации