Жителите на полския град Биелско-Бяла подаряват автомобила на кинозвездата.В онлайн аукциона Bring a Trailer се продаде миниатюрен хечбек Fiat 126p (известен и като Полски Фиат) от 1974 г., принадлежал на известния холивудски актьор Том Ханкс.


През 2017 г. жителите на полския град Биелско-Бяла подаряват Fiat 126p на Том Ханкс. Ентусиастите не са избрали необичайния подарък случайно. Година по-рано актьорът на няколко пъти се е снимал за забавление до подобни модели в Будапеща.


Преди да предадат автомобила на новия му собственик, поляците реставрират малкия автомобил, а също така напълно преработват интериора с яркозелен кожен салон. Освен това вътре са поставени няколко тематични емблеми и цитат от култовия филм "Форест Гъмп"./Блиц/


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети