В Китай бе разкрито невероятно събитие, новината за което се разпространи из всички социални мрежи. Семейство заключило момче в мазето за 17 години, в резултат на което то напълно загубило ума си.


Вече порасналият мъж живеел в много беден район, така че семейството му не знаело как да се справи с болестта, от която страда.


Дълги години държали мъжа, окован във вериги в близост до къщата.


Той бил напълно изолиран от външния свят и едва след 17 години можел да види слънчева светлина. Като дете Сю Гуофа бил „проблемно дете”. Имало действия, които никой не можел да обясни, характерът му ставал все по-неконтролируем, но поради бедността си семейството му не можело да се обърне за помощ към специалист. Той е родом от Фън Шун, бедно градче в южен Китай. Семейството му не знаело нищо за психичните заболявания, интересувало ги само едно: синът трябва да работи и да носи пари в къщата.


„Искахме да го изпратим в болница за лечение, но цената беше много по-висока от това, което бихме могли да си позволим“, казва Ксун Гоюн, по-големият му брат. „Храних го и му помагах с естествените му нужди, защото беше окован.“ През 17-те години на затвор психическото му състояние се влошило значително. Съседите, които вече бяха забравили за миналите му дела, решили да направят това дело публично достояние. Представители на местната болница отишли на посочения адрес, където намерили мъжа.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети