Тодор Живков

Често му се подиграваха над неговата невнятна реч. Смееха му се и тайно разказваха вицове за него. Чудеха се кога ще отиде на пенсия.


И някак не обръщаха внимание че за 34г управление, ТОЙ построи и пусна в експлоатация над 3 500 завода и фабрики. Стотици училища и детски градини бяха изградени. 4 900 000 българи ги ограмоти! Хиляди жилища построи и ги раздаде на 2/3 от българите. Хиляди километри ПЪТИЩА изгради! Електрофицира страната си. От неграмотна селска страна превърна България в индустриална ДЪРЖАВА с 9 000 000 българи. Цвета Караянчева си бе в Кърджали и нижеше тютюн вместо да ходи на училище. Марешки бе пикльо по плажа на Варна. Борисов държеше маркуча. Костов си бе асистент и преподаваше ПРАВИЛНАТА икономика. Прикачвачите на ремаркета си бяха в ТКЗСТ – о, а не на жълтите павета закони да измислят. Олигарсите трепереха пред милиционерите. Останалите ДЕМОКРАТИ днешни бяха сътрудници на 6-то главно – клюкари и доносници……..Но нямаше банани и салам 100 вида!


От тогава минаха 31г. Него вече го няма. Пенсионираха го.


31г България не е в застой. Демократична е. Всеки си прави квот иска. Народа си получи земята. Реститутите си върнаха апартаменти и имоти. Живота е цветя и рози.

Народа постигна мечтите си и получи бананите, 100 вида салам и няколко чифта дънки от Илиянци.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации