неделя, 30 август 2020 г.

В последните дни Христо Стоичков отново се появи на родния футболен небосклон. В познатото си амплоа - на критики. Камата хвърли доста обвинения към настоящото ръководство на армейците, заявявайки, че то е причината да е далеч от "Армията".

Думите на Стоичков, отправени към главния мениджър на 31-кратните шампиони на България станаха повод да се разрази гореща дискусия сред фенските среди на червените.

В профила си в Инстаграм, където Ицо Стоичков е изключително активен, той написа: „Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен.

Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега, но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА. Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от „Армията”.Аз не водя такива футболисти на ЦСКА. Виждам в социалните мрежи колко много го „обичат” този индивид и дано по-скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившия борец ще му кажа: „Не се крий зад тях, ако имаш нещо да ми казваш, телефонът ми е отворен”. Ще завърша с това - армейци, винаги ще съм верен на ЦСКА”.

А в социалните мрежи започнаха дискусиите - прав ли е да критикува Камата или не?

Едната част са на мнение, че Стоичков има право да говори и да критикува, тъй като е постигнал много във футбола и е дал много на ЦСКА./Брадва.бг
Снимка: lap.bg
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: