Два цитата от ясновидката натъртват, че в идните години предстоят положителни промени, вижте ги

Идва ли светло бъдеще за България и ще излезе ли страната ни най-после от черния списък на най-бедна държава в Европейския съюз?

Този въпрос започват да задават мнозина след като част от пророчествата на една от най-великите ясновидки на 20 век, за някои дори равна на баба Ванга – Слава Севрюкова, явно са започнали да се сбъдват.

Севрюкова е родена на 5 декември 1902 г. в Нова Загора. Когато е на 8 или 9-годишна възраст установява, че има пророчески способности и това не е странно за нея, тъй като в рода й има други, занимаващи се с народна медицина и претендиращи, че са ясновидци. Тя придобива широка известност в последните години на живота си – чак след 1989 г. Известна става с това, че предрича България да се оттърси от тежката си карна в началото на 21 век.

"Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!" - Слава Севрюкова

Тези редове мнозина цитират като случващи се именно днес. В контекста на продължаващите 11-и ден протести в София, думите на Севрюкова изглеждат действително пророчески.

"Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 г. докъм 2025 г. всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми”.

В контекста на случилото се в последните няколко месеца покрай пандемията с коронавирус, последното пророчество изглежда вече също се случва. Хиляди млади и стари българи, решили да се пренесат в чужбина, се завърнаха ненадейно в България. Отчасти те са и двигателя на протестите у нас. По всичко личи обаче, че този процес не е случайно явление и ще продължи да се случва, тъй като мнозина от завърналите се са тук с идеята да останат трайно тук и да дирят късмета си по родните места./Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации