Православният монах Авел, известен със своите предсказания за гибелта на императрица Екатерина II и Павел I, е предвидил и връщане на турска територия към православния свят, съобщава bloknot.ru цитиран от Блиц.

Пророкът е написал, че освободителят ще стане някой божи избраник, който три пъти е "ръководил" руския престол.Пророкът е написал, че освободителят ще стане някой божи избраник, който три пъти е "ръководил" руския престол. "Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце. Обликът му ще е държавен и светъл, и никой няма да каже – царят е тук или там, а това е той. Волята на народа ще се покрие с божията милост и той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно ще е свързано с руската история”, се казва в предсказанието.

Съвременници виждат в това пророчество сегашния президент на Русия Владимир Путин, който оглави страната за трети път.

"Живи в помощ на Всевишния, ще възседне той престола на славата. И ще се сбъднат руските надежди. Върху Света София в Цариград ще се извиси православният кръст, с дим на тамян и молитви ще се изпълни Святата Рус”, казва монахът.
Подобно предсказание е имало и от известен гръцки прорицател, който смята, че „Велик Московски Княз ще превземе Турция”.

Също война Русия-Турция е предсказал и Паисий Святогорец (25 июля 1924–12 июля 1994), който твърди, че руската войска ще превземе турска територия и ще върне турците към християнството.

Както е известно, руски-турските отношения се влошиха сериозно, след като Турция свали руския Су-24 в Сирия. Според турските власти бомбардировачът е нарушил въздушното пространство на страната и затова е би атакуван. След това Владимир Путин обяви, че Турция е нанесла на Русия "удар в гърба".
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации