събота, 29 август 2020 г.

Звездата от 80-те години на миналия век крее в панагюрското село Оборище в малка селска къща, не контактува с никого.

Казват, че е много отслабнал, тежал не повече от 60 кг. Видът му бил направо плашещ, нямал почти никаква коса. Затова не искал да се показва публично. Актьорът, по когото въздишаха хиляди ученички води тежка битка с рака.

„Оставете ме, не съм звезда, не участвам в никакви риалита, нямам какво да ви кажа. Кой ме помни мен, а и има ли смисъл да ме помни?” С тези думи Иванов отклонява поканите да даде интервю, пише Пик.

Преди 7 години лекари откриха рак на устната кухина на Иван Иванов.Правят му куп операции, даже се пуска слух, че се е излекувал. Но преди няколко месеца коварната болест отново се появила и той пак трябва да се лекува.

Актьорът обаче отказва да влезе в болница и се цери само с природни илачи и билки. Старае се да не пада духом. Пише стихове, не иска да общува с никого. В селото говорят, че отдавна не са го виждали. Хората знаят, че е болен и се молят да оздравее.

Иванов си купува селска къща през 2005 година, оттогава се настанява трайно в Оборище. Съпругата му-актрисата Петя Стилянова пътува отвреме навреме до София, но през уикендите и тя е тук.

Христо Стоичков е един от хората, които се грижат за актьора. Няколко пъти му е пращал пари и е негов истински почитател. Затова и Иванов бе сред поканените гости на бенефса на Стоичков.

........
Сподели👇

2 коментара:

  1. Ей всички много го хулите и плюете,но май той се оказа повече човек,от 10 души взети заедно,за това е най-добрия Български Футболист за всички времена �� сърце голямо,човек на място...няма какво да добавя повече,за Бат Хросто Стоичков...въздишайте и дерзайте....!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ей всички много го хулите и плюете,но май той се оказа повече човек,от 10 души взети заедно,за това е най-добрия Български Футболист за всички времена �� сърце голямо,човек на място...няма какво да добавя повече,за Бат Хросто Стоичков...въздишайте и дерзайте....!!!

    ОтговорИзтриване

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: