Стана ясно кой е митичният Казанова
Появиха се и първи снимки на хитрия виртуален любовник, на когото се предполага, че банкерка Невена е пращала парите, източени от сметките на вложители,информира БЛИЦ

Медията ни научи, че митичният монтанчанин, който се представил с името “Михаил”, всъщност е Сергей Михайлов. Дълги години той живеел в Монтана, но от известно време се подвизава в столичния квартал “Люлин”.
Мъжът, който е роден на 7 август 1989 година, води активен социален живот.
От кадри във фейсбук профила му става видно, че той обича шумните купони, големите и пищни веселби, а винаги компания му прави някоя засукана мадама.

Въпреки, че в профила му пише, че е необвързан Сергей видимо има сериозна връзка с жена на име Сиси. Освен това медията ни научи, че те имат две деца.

Виртуозният измамник често не се сдържа и публикува доста пиперливи коментари в личния си фейсбук профил. 

В един от тях той уточнява, че “не е сложил табела “Банка” пред дома си”.

Сергей обаче успял да омае варненската банкерка и още от 2017 въртели “виртуална любов”. И двамата разказали пред разследващите, че са се запознали през въпросната година чрез платформата АБВ.
Писали си, ни според твърденията и на двамата, не са се виждали никога.
Сергей обаче признава пред разследващите, че е получил на два пъти конкретни суми от банковата служителка Невена Йорданова, но те далеч не са толкова колосални като установената вреда за над 1 милион лева.

Причините банкерката Невена да му изпрати пари, както и ексклузивни подробности за целия случай и схемата на източване на парите, четете след минути в БЛИЦ.

Източник: Petel

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации