Сетих се как през соца повечето български домакинства обичаха да демонстрират охолството, в което живеят като нареждаха на най-видно място (обикновено холната секция, идентична на която имаха поне още 3 апартамента в блока) празните бутилки от вносен алкохол, до които са имали щастието да се докоснат веднъж в живота си.

Изключително престижно беше да имаш повече от десет бутилки. Да си сложиш празна бутилка от червено Джони в хола, за да виждат хората, че си притежавал такова...

Преди 30 години българите си бяхме бетер Роми!
Ако си на 20 години и четеш тези редове, опитай да си представиш колко добре живеехме през комунизма в топлата прегръдка на "братска" Русия... Рай на земята!

Автор на текста: Николай Козарски
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Глупости! Колекция от серия кристални чаши (не използвани) и колекция книги-класика (повечето прочетени). И сега има серийно производство на мебели с тази разлика, че са скъпи и с лошо качество.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации