Неговата сестра потвърди новината.

В сряда той беше открит в безпомощно състояние със счупен нос. Захариев беше настанен в реанимацията на "Пирогов" в изключително тежко състояние.Неофициално от полицията обясниха, че няма следи от насилие и влизане с взлом.

Според една от версиите 39- годишният рокаджия е бил нападнат и бит. Другата хипотеза е, че сам се е докарал до това състояние с дрога и е довел организма си до пълно изтощение.

Миналата година Захариев разказа как е успял да се пребори с дрогата, след като е бил 3 години в комуна в Хърватия,пише Днес.бг

Внезапната му кончина  потресе водещият Ники Кънчев. 

В личния си фейсбук профил той сподели фотос, на който са той и Явор. А освен това Кънчев написа: „Едно от моите момчета си тръгна днес!  Много го обичам, а и той мен и това си личи по усмивките ни! И по широката братска прегръдка! Когато съм можел -винаги съм му помагал и подкрепял! Демоните ни обаче много често, даже по-често са по-силни от нас и губим битката! Сбогом Яшка!!!  Винаги ще гравитираш около нас!“.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети