събота, 6 април 2019 г.

Загиналият от изстрел в главата пловдивчанин Мирослав Симеонов е отдавна известен в криминалните среди под тепетата, съобщиха хора, които са го познавали приживе.

Според тях освен с проститутки и хазарт, познатият като Миро Боксьора мъж е бил известно време и в рекета с такситата и е припечелвал от изнудване и заплахи.

Излежавал е и присъди в Испания и в Доминиканската република.Прякорът Боксьора пък му лепнали не заради някакви спортни успехи, а заради буйния му нрав. Освен в ученическите си години в Спортното училище в Пловдив,

Мирослав никога не се е боксирал на официални състезания. Въпреки това обаче се е стараел да поддържа спортната си форма, като е посещавал зали за силови и бойни тренировки, пише "Марица". Припомняме, че 42-годишният мъж беше намерен прострелян в главата в подземния гараж на жилищна кооперация в квартал "Мараша“, а до него бил открит пистолет. Основната версия за смъртта му е самоубийство, макар че живеещи наблизо твърдят, че е "самоубит" с 6 куршума в черепа./Брадва.бг/
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: