четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Зачестяват случаите на агресия и неподчинение към полицаи. Последните фрапиращи случаи са от Сливен. И в двата от тях нападателите са употребили наркотици. Единият е направил опит да прегази униформен, а другият е нападнал полицай с нож и самоделна сабя, предаде Би Ти Ви.

При първия полицейски патрул се опитал да спре автомобил. Шофьорът не се подчинил на сигнал „Стоп”. Започнало преследване из целия град, при което се създали множество предпоставки за катастрофи, разказаха униформените. На едно от кръстовищата мъжът спрял на червен светофар. Отново обаче се опитал да избяга, блъскайки полицейската кола. Единият полицай се оказал на земята и е с охлузни рани.

Шофьорът вече е задържан, а направената проба за наркотици се оказала положителна.При втория случай полицаи отишли да помогнат на свои колеги в сливенския квартал „Надежда”, където имало масов бой. Там мъж извадил нож и сабя срещу униформените. Един от полицаите му наредил да хвърли хладното оръжие, но той замахнал със сабята към него. Мъжът дори заплашил полицая, че ще отиде в дома му и ще го запали. След това обаче се подчинил и бил задържан. Направената проба за наркотици също се оказала положителна.

И за двата случая са образувани досъдебни производства. Мъжете са задържани за 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянен арест.

Източник:slivenlife
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: