вторник, 18 декември 2018 г.

Младен Самуилов, син на петролния бос Георги Самуилов е е сред най-запалените ловджии в България, натрупал заради хобито си оръжия, достатъчни за една казарма.

Младен Самуилов притежава огромен оръжеен арсенал - автомати, модерни ловни пушки и дори популярния „Калашников“. За някой от оръжията един от най-желаните ергени у нас признава, че са купени от Русия. Част от екипировката му е специално стилно „патронче“ , на което са гравирани имената му. Наличието на такъв предмет в ловджийските принадлежности на Самуилов – младши е съмнително, тъй като със закон е забранена употребата на алкохол по време на лов.

Младен се е сдобил и с комплект специални куршуми изработени за него. На всеки е гравирано неговите имена. Те са поставени в изискана кутия и са общо 30 на брой. Сред ловните удари на Младен преобладават глиганите, но може да се похвали и с елени. Мерникът си тренира редовно на стрелбища и полигони. Страстният ловджия има постижения и на нежния фронт. За него се говори, че е имал връзка с бившата на Благо Джизъса Христина Витанова.

Преди 4 години името на Младен бе забъркано в скандал заради побой в клуб „Текила“. Тогава полицай беше пребит, а по-късно почина в болницата. Смяташе се, че нападателят е бодигардът на младия милионер, който лично наредил на охраната си да пребие полицаят. Така и не се разбра каква е развръзката по случая обаче, пише „Галерия“.
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: