вторник, 18 декември 2018 г.

Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата е изкарал тежка казарма през 90-те, когато е служил в поделението в Грудово, пише hotarena

Издевателствата над него били толкова големи, че оставили траен отпечатък върху живота му, а Миро дори мислел за самоубийство.
Изпълнителят отнасял редовно подигравки заради певческия си талант и по-женствено излъчване.

Когато бил на 20 синеокият добричлия бил особено слаб, изнежен и красив като момиченце, което било достатъчен повод за останалите да го взимат на подбив. Заради това Миро бил редовно тормозен и от по-висшестоящите в казармата, които го карали да полага много повече и по-уморителни физически упражнения, само и само да докаже, че е мъж. Но най-лошото дошло, когато Миро спечелил „Златният Орфей“. Това се случило, докато все още изпълнявал военната си служба.

Успехът на изпълнителя навлякъл гнева на „другарите“ му, които завидели на Миро за славата и признанието. Започнали да го с грозни епитети, и то само защото бил подкрепен, и то публично от Емил Димитров.

Войниците му давали банани и го карали да симулира орална любов на плода с вид на фалос. Миро се дърпал, но тъй като следвали ритници и юмруци в крайна сметка се подчинявала на желанието на хулиганите.

Тормозът не се ограничавал само до словесни нападки. Бъдещата топ звезда си отнесъл и бая физически гаври. Веднъж дори за малко не бил и изнасилен от група войници, които решили, че на „него това ще му хареса“. „Една вечер беше наистина страшно. Сигурно 20 души го бяха притиснали в един ъгъл и обявиха, че ще го изнасилят. Намесихме се двама, трима души и го спасихме от нещо наистина много неприятно“, свидетелства днес един от наборите на Миро на име Велислав.

Същият разказва, че любимият номер на войниците бил да събуждат Миро с ледена кофа с вода излята на главата му. „Обичахме да го будим рано сутрин с кофа студена вода по главата. Карахме го да излиза гол на плаца и да прави обиколки в най-големия студ“, разказа бившят „колега“ на Миро. Тези месеци гавра се отразили пагубно на характера му според негови познати. За да не позволява повече други хора да го мачкат, той самият започнал да се отнася по същия начин към околните, пише „Уикенд“.
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: