Работех в София в завод Балканкар.Пратиха ме командировка в приморско за седмица през 1986 година.

Отивайки в хотела на приморско,се оказа,че всички стаи са заети с туристи от бившия соц лагер.Станало объркване и няма свободна стая за мен.След дълго ровене из книгата  за гости се оказа,че има девойка,също командирована като мен,сама в стая.Предложиха ми да я попитат дали ще се съгласи да съжителства за 3 дни с мен.Аз смутен и донякъде зарадван зачаках с затаен дъх,почти сигурен,че тя категорично ще откаже.

След 10 минути управителката ми каза,че девойката нямала нищо против.Изумлението ми беше голямо.
Оказа се красива млада дама на 25 години,било и скучно сама и дори се зарадва ,че ще има с кой да си говори за да не скучае.И се започна един купон.

Тази девойка днес е моята жена.

А какъв  беше живота по черноморието ни в онези времена...Спокойствие и красота

Заключвахме вратата на стаята,но вратата- прозорец,която извеждаше буквално на пътеката оставяхме отворена за проветрение,а вътре целия багаж и пари,без да сме се замисляли ,че някой може да ги открадне.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА