Докато лови риба, Николай Старухин вижда тяло с едва забележими признаци на живот да плува близо до брега. Рибарят се прекръстил, докато плувал към давещия се човек. Той не се осмелил веднага да го докосне.


"Видях някаква торба, която плуваше недалеч от брега, погледнах по-отблизо, а там имаше човек, и то жив. Втурнах се да му помогна и онемях, когато видях тялото отблизо. Това беше истинска русалка! Отначало дори малко се уплаших, все още виждам онези яркосини очи. Те са страховити, те са зли", казва Николай Старухин.Учените вече са успели да подготвят резултатите от първите проучвания. Учените твърдят, че русалката може да се справи без вода за дълго време. Рентгенографията показала, че дихателната ѝ система е в състояние да задържа необходимото количество кислород в специални торбички.



Веднага щом съществото попадне във водната среда, торбичките се изпразват и се включва дишането с хриле. Това обаче не е най-изненадващото нещо. От следващото откритие научните работници се затичаха да пият валерианка.От русалката идва мощен електромагнитен импулс, който по странен начин влияе на човешкия мозък. Учените стигат до заключението, че това същество е способно на телепатична комуникация. Всички контакти се осъществяват чрез обмен на мисловни образи и ясни чувства: страх, паника, приемане, доверие. Русалката се опитала да се "свърже" с човек, но това завършило плачевно за един от охранителите, които следели за безопасността на експериментите.


"Това е невъзможно да се обясни с думи. Сякаш се превърнах в нейни ръце, тя мигновено завладя тялото ми и ме накара да се нахвърлям върху научния екип с пръчка. Преди да бъда усмирен, ръководителят на групата успя да пострада много от ударите ми", разказва обладаният охранител, чието съзнание е завладяно от русалката.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации