Често сме чували, че черната магия може да съсипе живота ни. Понякога най-тъмните ни желания, болката и липсата на духовни напътствия могат да превърнат магьосничеството от изкуство на мъдреците в черна магия.  


Както знаем, магията се използва както за добри, така и за лоши цели. Но как да разберете, че сте жертва на черна магия? 


Необяснимо главоболие, инциденти, кавги, слабост, гняв и постоянно усещане, че нещо не е наред. Негативната енергия може да създаде редица неблагоприятни условия и да изчерпи силите ви.  Черната магия обикновено се практикува от жадни за власт зли хора, изпълнени с гняв и омраза. Те привличат тъмни духове, които имат свой собствен ум. Тъй като нямат силата да постигнат нещо физически, те търсят начин да въздействат на телата ни, без да изразходват много енергия. Затова атакуват най-незащитения и функционален енергиен център – чакрата. Ето и основните признаци, по които можете да разберете, че черната магия ви влияе: Когато усещате въздействието на отрицателната енергия, се чувствате изгубени. Не знаете кои сте и не можете да спрете да се съмнявате в себе си. И колкото повече се опитвате да й се противопоставите, толкова по-зле се чувствате.  


Умът ви е пълен с кошмари – нарушение на третото око. Когато черната магия засяга тялото ви, тя може да се насочи към третото ви око. В този случай негативните мисли и кошмарите не спират дълго време. Ще се случи нещо ужасно и всичко ще се обърне срещу вас. Не можете да водите спокоен разговор – нарушение на гърлената чакра. Изведнъж започват да се намесват във всички кавги, разногласия и недоразумения, а разговорите ви става все по-напрегнати и нелюбезно. Непрекъснато обвиняват другите хора – нарушение на сърдечната чакра. Никога не признавате, че сте виновни, което означава, че не можете да постите. Не спирате да обвинявате другите за емоционалното си състояние. Това е ужасен знак! Заобиколени сте от негативна енергия и трябва незабавно да се направи нещо по въпроса. 


Чувстваме се безсилни – нарушение на чакрата на слънчевия сплит. 


Имате чувството, че сте загубили творческото си вдъхновение. Това е така, защото не можете да си починете както трябва. Дори да спите повече от осем часа, пак се събуждаме уморени. Тестът за алхимични символи – ще ви покаже най-вълнуващия и скрит проблем в живота ви! Не можете да получавате удоволствие от живота си – нарушение на сакралната чакра.  Когато черната магия влияе на тялото ви, тя може да засегне и сакралната ви чакра. Ето защо чувствате, че сте загубили желанието да се наслаждавате на живота. Всичко ви се струва маловажно и не можете да се насладите на добра храна, секс или нещо друго, което може да ви донесе радост и удовлетворение. Преставате да се грижите за тялото си – кореновата чакра е увредена.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации