19-годишно момиче твърди, че е забременяло от зъл дух, съобщава MSN.

Младата колумбийка твърди, че никога не е правила се@с, но въпреки това чака бебе. Когато цикълът ѝ закъснял и майка ѝ я завела на гинеколог, състоянието ѝ било потвърдено.

В ефира на местен телевизионен канал момичето разказва, че баща на детето ѝ е зъл дух. Тя добавя, че малко преди посещението при гинеколога, започнала да сънува странни сънища и усещала свръхестествено присъствие в стаята. 

Колумбийката признава, че всичко това е трудно за вярване, но няма друг начин, по който може да обясни бременността си, пише още jenata.blitz.bg.Интересното е, че майката на бременната тийнейджърка подкрепя версията на дъщеря си за случилото се.

Историята на колумбийската Дева Мария предизвика оживена дискусия в мрежата. Някои интернет потребители смятат, че момичето си е измислило всичко, защото не иска родителите ѝ да узнаят истината за неодобрено отношение с мъж.

Други пък предполагат, че момичето не помни нищо, защото е било пияно или дрогирано, а след това изнасилено.

Намират се и такива, които приемат думите ѝ за чиста монета и заявяват, че човек трябва да остава отворен за случаи, които науката не може да обясни.

„Тя говори истината, чувал съм за подобни неща и преди. Последното, което родителите ѝ трябва да направят, е да я изгонят от къщата“, пише един от феновете на теорията за злия дух.Вижте още:Учител поръчва момиче за ласки , идва дъщеря му

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации