Според младия индийски пророк през следващите две години в някои страни ще има преразпределение на сферите на влияние и власт. Промените ще започнат още през 2023 г.


В интернет се появи ново предсказание на индийски тийнейджър, който стана известен, след като предсказа, че през 2019 г. Земята ще бъде засегната от "ужасна болест".


Въпреки това,че заболеваемостта от COVID-19 в много страни е спаднала до най-ниското си ниво от години насам до края на 2022 г., Абигия Ананд заяви, че коронавирусната инфекция не е намаляла и до зимата ще избухне нова, по-страшна епидемия."Той ще се превърне в по-смъртоносен вариант и COVID-19 като цяло ще повлияе на следващите 400 години. 


Сега всички са забравили за него, но това е само момент на отдих.който човечеството си е позволило", зашеметява Ананд с прогнозата си.Младият пророк също така смята, че през следващите 20 години цялата човешка цивилизация ще трябва да преживее глобални промени в много аспекти на своето развитие. Така например новите технологии и системи за комуникация ще променят значително живота на хората и самата концепция за достъпност на информацията.Абигия направи още едно неочаквано изказване: според него бижутата скоро ще загубят стойността си, защото вече няма да се купуват, защото няма да са необходими.


Освен това ясновидецът предсказа проблеми със световната зърнена реколта през 2023 г. Проблемите с храните ще засегнат много страни, хората ще страдат от глад.Освен това Абигия предсказва природни бедствия и катаклизми и призовава за помощ за засегнатите страни.


Според пророка през следващите две години глобалните промени ще доведат до преразпределение на сферите на влияние и власт в някои държави, което ще доведе до промени на световната сцена.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации