„Служебното правителство подготвя предложение за актуализация на пенсиите от 1 октомври“. Добрана новина в интервю за „Дневник“ министърът на финансите Асен Василев.Той потвърди, че служебният кабинет ще внесе в новия парламент и проект за актуализация на бюджета за тази година.


Според министър Василев, трябва да се стремим към намаляване на бюджетния дефицит в следващите години.


По повод заявеното днес от партия „Има такъв народ“, че в нейния проектокабинет му е предлаган вицепремиерски пост, финансовият министър заяви:


„Причината да се получи разминаването мисля че, и „Има такъв народ“, и господин Николай Василев ясно обясниха, че ние имаме принципни различия по политиките, които според мен, е добре да се провеждат от един редовен кабинет в рамките на следващите 12 до 24 месеца“.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации