С целебната смес дискомфортът отшумява завинаги в рамките само на 3 седмици.

Владимир Бошнаков, по-известен като дядо Владо, е народен лечител и билкар. Известен е в цялата страна, а хората, на които е помогнал, твърдят, че имал за всяка болка билка.


Историята на дядо Владо с билкарството започва преди години, когато погребва майка си и съпругата си заради рак. Не след дълго и той заболява. Лечителят получил дълъг списък с нелечими диагнози - недооросяване на мозъка с кръв, аритмия, исхемична болест и наличие на 76-милиметров тумор на простатата. Според лекарите единственото решение били операции на тумора и 2 байпаса за сърцето.


Но Бошнаков имал горчив опит от своите роднини и отказал операцията и медикаментозното лечение, предписано от лекарите, и се доверил на магията на билките. Една от най-прочутите му рецепти е тази против шипове. Хиляди българи са се спасили благодарение на нея. До целебната смес дядо Владо стигнал след дълги проучвания в необятния свят на китайската алтернативна медицина.


Ето какво представлява и рецептата: в малко бурканче, затварящо се добре с капачка с винт, се поставят три големи глави чесън, обелени и смлени или нарязани на ситно и счукани на каша, една супена лъжица морска сол, счукана на прах, и по една супена лъжица: свинска мас, газ за осветление (за лампи и фенери) и йод (йодна тинктура от аптеката). Бурканчето се затваря добре и се съхранява на тъмно и хладно място, например в хладилник. Компресът се състои от две лепенки от лейкопласт, поставени на кръст под парче найлон с размери 20х20 см, върху които се поставя парче от няколко слоя марля и памучно парцалче.


В средата на марлята се изсипва една чаена лъжичка от сместа, която преди употреба задължително се разбърква добре. С помощта на лъжичка сместа се заглажда, докато стане с размер на един метален лев. Кракът се поставя на компреса така, че чувствителната точка да попадне върху сместа. Лепенките се залепват върху крака и се обуват чорапи до сутринта. Компреси се правят на двете пети, независимо от това къде се намират шиповете, всяка трета вечер преди лягане, и се преспива с тях. Сутринта компресите се свалят, краката се измиват с топла вода и се пазят от простуда.


Две нощи след това се прави почивка, а на третата компресите се правят отново с прясна смес. Обикновено сместа стига за 10-15 процедури, или за 30-45 дни. В повечето случаи болките изчезват за три седмици, но процедурите се правят до изчерпване на сместа. При по-тежки случаи процедурата може да се повтори, дори да се потрети, като се дава почивка от десетина дни между сеансите.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети