Обир на 1 милион лева

Голяма сума пари е била открадната при грабеж на инкасо автомобил в Перник, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден около 16 ч. По първоначални данни четирима са нападнали охранителите и са избягали с джип. Двамата охранители не са пострадали сериозно. Грабежът е станал пред сграда, в която има офиси на ЧЕЗ и „Изипей“.

В момента на много от входните артерии има полиция. Спират се автомобили и се извършват проверки. Продължават оперативно- издирвателните и процесуално следствените действия за издирването на извършителите на грабеж на инкасов автомобил в Перник, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.199, ал.2 т.3 от НК. Работи се по всички версии, казаха на брифинг директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов, окръжният прокурор на Перник Галина Антова и Бисер Михайлов, заместник – окръжен прокурор.

По неофициални данни, откраднатата сумае около1 млн. лв., като от МВР все още не могат да потвърдят размера. Работи се по версия, че престъпниците са имали вътрешна информация.

Вижте още:Най големият и дързък банков обир в социалистическа България става през 1984 г

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации