С ниската си пенсия от 195 лв.- тя избяга от България, но вижте само какъв живот си уреди.

Маргарита Михнева избяга от България. Устатата журналистка от няколко месеца живее в Швейцария. В страната на милионерите телевизионерката изчезна още през февруари. И вече се радва на спокойствие и бели дни. Тя е акостирала при дъщеря си Неда. Момичето й от години живее в тази страна. Тя преподава в едно от най-престижните училища там „Льо Розе”.
То е разположено на метри от красивото Женевско езеро.
Щерката на Маргарита Михнева живее в огромна къща. Наемът за огромния й палат се плаща от нейния работодател. А Михнева разполага с огромна стая и още по-грамаден гардероб. Там нахаканата телевизионерка е напълнила с многобройните си тоалети.
Легендарната журналистка отпътувала за Швейцария с еднопосочен билет. Дъщеря й отдавна я викала при себе си и накрая та се навила да замине да живее при нея. Въпреки че „се радва” на пенсия от държавата в размер на 195 лева, разследващата журналистка имала и спестявания. От работата си по телевизиите имала доста спестявания, които харчела сега с широка ръка.
Тя се грижела за домакинството в дома на дъщеря си.
Масата винаги била отрупана с вкусотии, а къщата чиста и подредена. Но ежедневието на водещата не било скучно и сиво. Тя завъртяла любов с богат швейцарец. Той бил адвокат и двамата често прекарвали времето си заедно. Ежедневието им минавало с разходки из Женевското езеро или из гурме ресторантите наоколо.
Комуникирали си на английски език и Маргарита Михнева се радвала на вниманието и подаръците на топ милионера. Маргарита Михнева се радвала най-вече на това, че е срещнала човек, който я приема такава, каквато е всъщност.
А не да си вади извод за нея на базата на клюките и драматичните проблеми, които тя преживяла в България.

Източник.novinitenul.eu

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации