Лили Иванова показа снимка как танцува с кашици, както народът нарича пехотинците. Сантименталният спомен е  от Звездец през 1977 година.



Снимките са изпратени на звездата за нейната колекция със спомени, които са сигурност ще бъдат включени във виртуалният й проект изненада, който примата готвеше да представи тази година. През 1977 година в Звездец се намира едно от най-големите военни формирования - част от така наречения "Триъгълник на смъртта“ заедно с Грудово (днешен Средец) и Елхово. От снимките във Фейсбук се вижда, че звездата е заобиколена от войници, старшини, офицери, но и от цивилни, които буквално се качват върху нея и я отрупват с аплодисменти. Вижда се още как Лили танцува с редник на сцената.



През 1977г. излиза нейният знаков  албум "Гълъбът“. В него е и един от хитовете "Експрес танго“, както и "Обич“ - смятана от мнозина за нейна най-силна и знакова песен. По това време Лили вече е разведена с Янчо Таков. През тези години Лили работи с оркестър "Маковете“ предвождан от Здравко Радоев.  Влязла най-силния си песенен и концертен период, когато може би е най-добрата певица не само у нас. Вече се е залюбила с Асен Гаргов, а  голямата им любов ражда и най-доброто творчество,Пише телеграф

Източник:plovdiv24 

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети