Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н. е люто разсърден на премиера Бойко Борисов, разбра Lupa.bg от свой човек по върховете на управлението.
 
 
 
Шефът на ВМА и ортодоксален борец срещу заразата е обиден, че бунтарят доц. Атанас Мангъров, прочул се с нестандартните си предложения за воденето на войната с вируса, бе включен в ръководния екип срещу Covid-19.

Мутафчийски толкова бил потресен от кариерното израстване на инфекциониста, че дори отказвал да седи близо до него на оперативките, които премиерът редовно свиква в Министерския съвет.

Новината, че основният критик на управленските мерки срещу коронавируса получава шанс за изява като началник, дойде от здравния министър Костадин Ангелов. На 9 ноември професорът и бивш шеф на Александровска болница обяви, че доц. Атанас Мангъров ще оглави битката със заболяването в Инфекциозна болница, където е шеф на детското отделение.

В медицинското заведение е разположен и координационният център за спешните случаи в София. Така омразният на Мутафчийски лекар бе назначен за началник на клиниката, в която се лекуват всички пациенти за коронавирус в Инфекциозна болница.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации