Бившият военен от американските военновъздушни сили майор Джордж Филър разбуни духовете в САЩ, като в радиопредаване обяви, че през 1978 г. неидентифициран летящ обект е бил объркан с шпионска машина. 84-годишният мъж твърди, че е научил за инцидента от висш служител на американската армия.


Според пенсионирания офицер рано сутринта на 18 януари 1978 г. във Форт Дикс е открито НЛО, за което военните решават, че е шпионски самолет. Дежурният офицер отишъл до площадката за кацане, за да разбере какво се случва. Там, близо до колата му, изведнъж се появило „слабо сивокафяво същество“. Военният му заповядал да спре и да не се движи, но заповедта не била чута или съществото просто не я разбрало. Тогава офицерът открил огън и убил извънземния с пет куршума. Когато на място пристигнал специалният екип за почистване, извънземното вече не показвало признаци на живот.


Тялото било откарано във военновъздушната база Райт-Патерсън в Охайо. Докато това се случвало, НЛО „летели като луди около базата”. Случаят обаче бил засекретен, но майор Джордж Филър е убеден, че историята не е измама. Разказът му предизвика вълна от коментари и масов страх от НЛО в Щатите.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации