Баба Ванга, известна още като „Нострадамусът на Балканите“, е предсказала, че американският президент ще страда от „мистериозно заболяване“ през 2020 г., съобщава „Мирър“.


Изданието твърди, че сляпата мистична гадателка баба Ванга от България е предсказала съдбата на американския президент Доналд Тръмп. Според предсказанието той ще страда от „мистериозно заболяване“ през 2020 г., което ще го остави глух и с мозъчен тумор.


Медията припомня, че на 2 октомври беше потвърдено, че Доналд Тръмп има Ковид-19 заедно със съпругата си Мелания.

Някои от другите ѝ прогнози според „Мирър“ са за Брекзит, 11 септември и цунамито в Тайланд и се твърди, че прави предсказания чак до смъртта си през 1996 г.


Британският ежедневник запознава читателите си с известната в България и по цял свят баба Ванга.


В прогноза от 1989 г. тя казва: „Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманени птици. Вълци ще вият зад храста, а невинна кръв ще блика“. Това беше разтълкувано като ужасяващата терористична атака срещу кулите близнаци на Световния търговски център, които бяха ударени от два самолета на 11 септември 2001 г.


Баба Ванга никога не е записвала на хартия своите собствени прогнози и е била приемана толкова сериозно, че българското правителство се е допитвало до нея.


Не всичко, което тя е предсказала, обаче е вярно – например ядрената война през годините от 2010 до 2014 г. не се е осъществила. Сред някои от нейните бъдещи пророчества са промяна на орбитата на Земята през 2023 г. и откриването на работещ метод за пътуване във времето през 2304 г.


Нейните предсказания стигат до далечната 5079 г., в която според нея ще настъпи краят на Вселената./Ретро.бг/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации