Дни преди началото на учебната година на пазара пуснаха промоционални комплекти - тетрадки и скицници, с лика на чалга певци, опаковани с дискове с тяхното творчество, алармира на първа страница "Труд". Песни с текстове като "моето тяло жадно обгрижваш с ръце, нека... всичко се тресе" са изобилие в предлаганите дискове.

Верига супермаркети пусна промоция за настъпващата учебна година - тетрадки с лика на чалга изпълнители се предлагат заедно с разнообразни дискове на певците на “Пайнер”. Учениците могат да купят комплектите на цена от 1,99 лв. Такава е цената за тетрадките малък формат, както и за скицниците със спирала, които също са в опаковка с чалга диск.


Сред купчината “ученически помагала” в супермаркета лежи и автобиографичната книга на Азис “Аз, Азис”. Книгата на скандалния изпълнител може да бъде купена на цена 3,99 лв., придружена не от един, а от цели четири диска, един от които е на самия Азис.


“Ние издаваме дисковете, както и печатаме тетрадки, но ги създаваме и реализираме поотделно. Съвместната им продажба не е наше дело, фирма “Пайнер” няма нищо общо”, заяви пред “Труд” Любомир Костадинов, пиар на “Пайнер”.


Той допълни, че за първи път от нас чува за съвместната продажба на стоките и дори се възмути от ниската цена, тъй като един отделен диск струвал минимум 7 лева.


На въпрос дали е уместна продажбата на “ученически помагала” заедно с дискове с песни, които съдържат текстове като: “Като грип ме преповтаряй, много дълго ме изгаряй. Ти си много готин тип, но си като летен грип”,Костадинов възкликна: “Защо не?! Това е една весела шеговита песен. Чалга текстовете са много по-прилични от българския и чуждестранния поп напоследък.


Похвално:


За да ни върнат към националните ни герои и тяхната история, печатницата пусна в продажба четири вида тетрадки, които са началото на поредицата „Велики българи“, с лика на Васил Левски, Паисий Хилендарски, Христо Ботев и Иван Вазов. На гърба на всяка тетрадка е автобиографията на героя. Поредицата ще бъде продължена с още имена на български герои. 



РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации