сряда, 5 август 2020 г.

В рамките на седмица политикът се сдоби с условна присъда и внучка!
Животът е радост и сълзи за бившия енергиен министър Румен Овчаров. В рамките на само три дни той се сдоби с първородна внучка и с присъда.

Специализираният съд наложи 2-годишна условна присъда на Овчаров по обвинението за безстопанственост заради отдаването под наем на „Мини Бобов дол“. Това стана ясно миналата събота. Съдът уважи предявения към Овчаров граждански иск в размер на 16 556 344,68 лева, на колкото са изчислени щетите за държавата. С присъдата социалистът е лишен и от правото да заема държавна или обществена длъжност за 3 години. Решението на спецсъда обаче не е окончателно и тепърва ще бъде оспорено пред още две инстанции.

Само два дни преди да чуе присъдата си, Овчаров бил на седмото небе от щастие, защото по-голямата от двете му дъщери – Яна, станала майка за трети път. Тя вече има двама синове, но сега Овчаров за пръв път гушнал внучка. „Сбъднах си една мечта – да имам три деца. Тя е нашето крехко момиченце, но и мощно ревяща лъвица. Тя е моето нежно подкрепление в семейството и радост за всички ни. Тя е Радост (30.07.2020)”, написа току-що родилата Яна Овчарова във фейсбук профила си и сподели мила снимка от родилния дом, на която е гушнала новороденото момиченце. Бебе №3 за нея дойде малко повече от година, след като тя роди втория си син. Той проплака в първите дни на февруари 2019 г. и носи името Йоан.

Яна има и още един пораснал син от предишния си мъж, с когото имаха несполучлив брак и бързо се разведоха. Баткото Андреан е грижовен към по-малките си братче и сестричка, но има и привилегията да бъде любимецът на дядо си. Тийнейджърът прекарва почти целите лета в имението на Овчаров в близкото до София селце Саранци, където двамата ходят на походи из гората и берат гъби.

С мисията да стане майка все още се бави малката щерка на бившия енергиен министър – Теодора, която в разгара на миналото лято вдигна разкошна сватба на гръцки плаж. За момента тя е посветена изцяло на работата си и пътешествията, които са нейната голяма страст. Баща ѝ Румен и майка ѝ Ваня често придружават нея и мъжа ѝ по екстремните им воаяжи, като последно заедно изкачиха връх Килиманджаро.

Източник:Ретро.бг
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: