Джаз певицата Хилда Казасян е потресена и силно разочарована от факта, че точно Румен Радев е нашият президент. Тя го определя като комунист и затова никога няма да го приеме като президент на нашата страна.

Хилда винаги е била със сини убеждения и не го крие. Ето защо тя е много натъжена, че ген. Радев спечели президентските избори през 2016 г., тъй като той беше издигнат от БСП.

Певицата намира тоталитарния режим, в който живеехме допреди 31 години, за престъпен и строго осъжда всеки, който иска да върне онова време.Според нея комунистите са съсипали живота на цели две поколения преди нея. Времето, в което тя е живяла като дете, определя като много тежко за България, пише агенция БЛИЦ

След всичко, което се изсипа върху главите ни, след като две поколения бяха съсипани, ние избрахме комунист за президент…“, възмущава се Хилда Казасян.

Тя не споделя дали подкрепя протестите, но това е малко вероятно, тъй като едно от основните лица на тези протести е именно Румен Радев.

Дъшерята на покойния Вили Казасян се движи в антикомунистическа среда и това винаги е било така. Тя работи за Маги Халваджиян в „Като две капки вода“, а арменският продуцент е открит антикомунист, русофоб и американофил.



Румен Радев никога не е твърдял, че е комунист, макар да беше издигнат от БСП. Самата БСП обаче отдавна няма облика на БКП, а застава открито към НАТО и ЕС.

Ген. Радев също подкредпя членството ни там, поне на думи, но не крие, че смята, че България трябва да възстанови добрите си взаимоотношения и с Русия. Ето защо той често се чува и среща с Владимир Путин.

Предлагаме на вниманието ви целия пост на Хилда Казасян във Фейсбук. В него тя изразява възмушението си от комунистите и нашия президент.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации