събота, 22 август 2020 г.

Тодор Славков е известен с проруските си убеждения и той ги е демонстрирал неведнъж. Направи го и сега, когато ситуацията в държавата започва да ескалира все повече!

Внукът на покойния от 22 години Тодор Живков – Тодор Славков, продължава да изповядва идеологията на дядо си, въпреки че в България такива хора са вече все по-малко.Шампионът на „Биг Брадър“ не смята, че протестите, които текат в момента у нас, могат да успеят, ако продължаваме да бъдем под влиянието на САЩ и Европейския съюз.

„Никакви протести няма да успеят, докато сме в геополитическата орбита на Запада. Западните управници само привидно критикуват нашите, че са корумпирани, но продължават да работят с тях. Ако Западът имаше интерес нещата в България да се променят към по-добро, отдавна щяхме да имаме европейски доходи и пенсии, а не само цени.“, споделя Тодор Славков в интервю за столичен вестник.

Малък Тошко иска Русия на помощ на България
Той стига и по-далеч в размислите си, като счита Русия за единственото спасение на народа ни.

„Докато руснаците не преминат Дунава, нищо в България няма да се промени. Може да не се харесва това на много хора, но тази е истината и историята го доказва. Това е нашата карма, големите промени идват винаги чрез Русия.“, казва още Тодор Живковия внук.Според него, единственият вариант за нещо по-добро у нас е свързан с Русия и България трябва да се преориентира на Изток.

„Сами не можем да се „откачим“ от Запада и не заради друго, а защото историята показва, че сред нас винаги има предатели. Затова ни е нужна подкрепа от Русия.“, смята синът на Батето.

„Без Русия днес щяхме да носим чалми и фереджета, добре е да се припомня това.“, споделя още Славков.Въпреки че често взима отношение по политически теми, той така и не влиза в политиката, а причината е, че в момента няма партия, която да има неговите русофилски убеждения.Тодор Славков е симпатизант на БСП, но там нещата също се преориентираха към Запада и се говори постоянно за европейския облик на България. Затова Славков предпочита да стои встрани от всичко това.Синът на Иван Славков е сред потърпевшите от смяната на тоталитарния режим с демокрация у нас. Тя го заварва в Швейцария, където е студент и няколко години се укрива там.

Социалистът Тодор Славков

Малък Тошко неведнъж е изтъквал, че всички българи трябва да благодарят на дядо му, защото това, което е направил той, и до днес се краде от управляващите през последните 30 години.

Тодор Славков е заклет социалист и привърженик на Русия. Това е причината да счита Изтока за нашето спасение.Очевидно той не смята, че протестите биха имали някакъв успех, тъй като истинската промяна трябва да дойде с излизането от ЕС и НАТО, което не се вижда как ще се случи. Затова и Славков не се е появявал на протестите, за да скандира „мутри вън“.

Източник:zona98.com
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: