Чаровната Евелина Кикерезова от няколко седмицисе изявява в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ като партньорка на титуляря, а участието й там веднага бе забелязано от публиката. Красавицата вече е събрала постоянна аудитория от фенове – отбелязва изданието.

Въпреки че е доста млада, Ева Кикерезова има вече почти 20 години стаж в журналистиката. Кариерата й започва още като ученичка, когато дебютира като репортер в спортния всекидневник „Меридиан мач“. Всъщност детската мечта на Ева била да стане стюардеса, за да лети всеки ден до разни екзотични кътчета на земното кълбо.

С журналистиката не й се получават нещата от първия път.
„Не ме приеха веднага, когато кандидатствах в Софийския университет – тогава напливът бе огромен, за едно място имаше над 100 кандидати. Добре, че колегите от „Меридиан мач“ ме подкрепиха и увериха, че ставам за журналист. Помня, че след първите ми две спортни статии, татко се гордееше с мен и разнасяше вестника из целия квартал“ – разказва Ева Кикерезова.

Днес Ева е майка на две прекрасни деца – Ники и Ели. Старае се да поддържа перфектна форма, защото освен с журналистика, се занимава и с мода като модел.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации