Кристиан Асенов Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18 часа днес Милен Цветков, научи ПИК. Той е шофирал автомобилът с марка "Ауди" Q7, който помете на бул. "Черни връх" водещият. Както медията ни първа съобщи, джигитът е дал положителен тест за дрога.

Колата, която е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър".

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карбонат. Част от въпросните фирми са регистрирани на същия адрес.

Във фирма "АС ОПТИМУС" ЕООД Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Александров Николов. Компанията е свързана с търговско представителство, инженеринг и строителство. Той пък е свързан с нея в още 8 фирми.

Впечатление прави, че на адреса на една от общите им фирми "Студио Шаварика" са регистрирани цели 63 други компании. Двете лица общо са оплетени в десетки компании, в не малка част от които присъства и Миню Стайков. Дейността е повече от широка - от внос и износ, винопроизводство, строителство, търговия, през услуги и дори дентална помощ и частна детска градина.

По първоначални данни Цветков е бил зад волана на джипа си, като е чакал на червен светофар на кръстовището на Мол "Парадайз" в посока центъра. Джипът „Ауди“ с младия шофьор се забил в него без спирачен път.

От удара Цветков е ударил главата си във волана и предното стъкло. Когато линейката е пристигнала е бил още жив, но в тежко състояние. Починал е след минути малко преди да бъде закаран в болница.

След първоначалния оглед на място е станало ясно защо катастрофата е толкова зверска и с трагичен край. Според разследващите 22-годишния младеж е карал поне със 100 км/ч.

Надрусания младеж буквално е хвърчал по опразнения  в празничната вечер булевард и няма абсолютно никакви следи от използван спирачен път.

22-годишният шофьор е с леки травми, но също е получил медицинска помощ и са му направени кръвни тестове. След това вероятно ще бъде разпитан и арестуван. От МВР към момента не съобщават официална информация.

Източник: pik.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети