Сигурно Ви е омръзнало да носите стегнати и прилепнали ризи, които да Ви карат да се изпотявате непрестанно. Може би е време да заложите на по-удобни мъжки ризи от дишащи материи. Ако се чудите откъде да ги намерите, flaro.bg  предлагат богато разнообразие от мъжки ризи в небрежно-елегантен стил. Свободните кройки от дишащи материи са приоритет и през този летен сезон. Ето защо, ние подбрахме 3 модела мъжки ризи от онлайн магазина, за които сме сигурни, че ще се впишат във всеки гардероб.

  Ако сте гледали сериала „Двама мъже и половина“ с Чарли Шийн, то тогава несъмнено ще се досетите къде сте срещали тези специфични мъжки ризи. Многоцветната раирана лятна риза определено изглежда сякаш е излязла от сериала, но има нещо по-важно. Независимо от доминиращия цвят, който ще изберете (син или зелен), тази риза е достатъчно широка за да бъде комбинирана с тениска. Освен това, материята от памучна смес осигурява идеална прохлада през летните жеги.

Естествено, не е нужно да сме шарени, за да се чувстваме елегантни. Едноцветната мъжка риза от лен издава небрежен вид, но същевременно изглежда сякаш би била идеалното допълнение към някой стилен тоалет. Ризата е с ¾ ръкави и V-образно деколте. Тя се предлага в бяло, черно и светлосиньо, което дава възможност за различни комбинации – с панталони, дънки, къси панталони, якета и др.
Едно от предимствата на едноцветната мъжка свободна риза е, че има механизъм за закопчаване. Това не само придава допълнително удобство, но също така и дава възможност за комбинация с потници и тениски. Ако Ви допадат ризи с висока яка и къс ръкав, flaro.bg определено има с какво да Ви заинтригуват. Тази риза е една от многото подобни мъжки ризи в колекцията на онлайн магазина. Тя се предлага в три различни цвята – сапфир, зелен и каки. Всъщност, няма да сгрешите ако започнете своето търсене на летни мъжки ризи и дрехи в сайта още сега!

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации