В руския град Кузбас съдът се произнесе с присъда за отвратително убийство. Делото е било заведено срещу 39-годишен мъж, който не искал да плаща издръжка за децата си и заради това ги запалил и изгорил, пише blitz.bg.

Пожарът е станал още през 2005 година, но окончателната присъда е била произнесена едва сега. По данни на разследващите мъжът не искал да признава бащинството си, затова запалил апартамента на бившата си приятелка. Той облял предварително стените и пода със запалителна течност, за да е сигурен, че никой от хората вътре няма да се спаси. След като запалил апартамента, си тръгнал.

Майката все пак успяла да се измъкне от горящия дом, измъквайки от там майка си и двете си малки деца – 8-месечната Полина и 2-годишната Анастасия. Те обаче починали от задушаване часове по-късно.



След известно време майката изпаднала в кома, а бабата на малките деца починала от изгарянията си. Разследващите са убедени, че единствената причина за жестокото убийство са парите.

След раздялата с майката на децата си мъжът си хванал млада любовница и предпочитал да харчи парите си за нея, а не за дъщеричките.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации