Чирпан и околните села станаха известни покрай акциите на Прокуратурата в последните седмици. До нас достигна гореща клюка, разпространявана от местните зевзеци - Наследник на Фюрера живее в Чирпанско!

Ром на 70 години живее в крайните къщи на близко до Чирпан село. От години при употреба на алкохол, той твърдял, че е внук на Адолф Хитлер и настоявал, че има достъп до безчетните съкровища на Третия райх, които баща му бил закопал някъде в околните ниви. По-старите му съселяни разказвали, че баща му бил с прякор Фюрера, заради дългогодишен престой в бившата Западна Германия. Няма конкретни доказателства за произхода на чирпанлията, но ако легендите за заровено злато и бижута се окажат истина, това би променило цялостната икономическа обстановка в областта.

Вижте още:Хитлер е жив! В Аржентина е,прекарал последните 70 години в криене (Снимки/Видео)

За съжаление, внукът на Фюрера не помнел къде баща му е закопал точно богатствата на Райха. Ако го черпите една ракия, може и да ви прати да му прекопаете нивата, твърди негов съсед.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации