65-годишна пенсионерка от Москва предизвика експлозия в дома си, докато приготвяла алкохолна напитка по рецепта от интернет, съобщи РИА Новости. Жената е получила тежки изгаряния на една трета от тялото ѝ.

Експлозията е станала, когато домакинята наляла алкохол във врящ разтвор. Поради моменталното изпаряване се е образувал алкохолен облак, който, достигайки до пламъка на газовия котлон на жената, предизвикал експлозия.Пострадалата е откарана в болница, където ѝ е оказана необходимата помощ.

От пресслужбата на Министерството на здравеопазването подчертаха, че подобни случаи не са изолирани. "Малко преди да пристигне пациентът, друг пациент беше изписан от болницата, след като е бил лекуван от тежко изгаряне при абсолютно същите обстоятелства. И отново - рецепта от Интернет", казаха от ведомството пред агенция РИА Новости.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации