Швейцария на Балканите
Китна и богата страна - села и градове цъфтяха. Българският лев беше обезпечен със злато - всеки лев. Имахме модерни заводи за компютри, компакт дискове, полупроводници и всички нови световни технологии. Имахме ги в България .Изнасяхме мотокари за Япония. 

Изнасяхме агнета за целия арабски свят. Изнасяхме плодове, зеленчуци и всякакви консерви за Русия. И т.н. Моето село беше голямо, на брега на Дунава, имаше лятно и зимно кино.

Сега в българските села е мизерия и разруха, а в швейцарските села има фирмени сервизи и шоу-румове на Мерцедес, Порше, Мазда. В селата. Само за сравнение - къде бяхме и къде сме сега...

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

5 коментара:

  1. A сега бива ли ги нашите български компютри ???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. сега български компютри няма.преди 10.11.1989 българската електроника беше порнография

      Изтриване
  2. Вярно е че по времето на бай Тошо някои стоки бяха дефицит!! Но народа имаше пари и всички работеха и живееха спокойно без да ги е страх от недоимък почивка на море беше задължителна и поне 15 дена се почива на море.А сега какво?? Има стоки има всичко което може да си купи човек. Но питам Аз пак казвам Но...... Народа няма пари няма работа . Какво от това че има всякаква стока като човек няма пари да си купи!!! Безработицата по Тошево време е била 0 процента. А сега е 40 процента. А за цените сравнение със заплатите е абсолютен крах. Цените европейски Заплатите Африкански това което го пиша е абсолютна истина

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети