Бизнесменът Илиян Василев е намерен прострелян в главата до бензиностанция в София, съобщи Блиц. "Мъжът се е самопрострелял в слепоочието", отсякоха пред Столица.bg от СДВР. Мъжът е на 49 години. 

До тялото е намерено оръжието - пистолет, с който е произведен изстрелът. Василев, който дълги години е работил в петролния бизнес, е зет на известния бизнесмен от Враца Георги Георгиев. По непотвърдена информация една от причините да се сомубие са финансови затруднения.


В България годишно 3000 души посягат на живота, като около 600 от тях умират. По-често опити за самоубийство правят жените – средно 43,42 на 100 000 души. При мъжете тази цифра е по-ниска – 29,45 на 100 000. В същото време процентът на мъжете, които са реализирали смърт от самоубийство, е тройно по-висок от този при жените.


Експертите отбелязват, че за да бъдат предотвратени самоубийствата, е важно хората в риск от суицидни действия да получават подкрепа от близките си и да им се осигури професионална грижа.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации